NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.Resor  |   Kommentarer (1)
Datum: 2019-07-15  |  Tid: 20:21:18

Dag 1 på Sverigeresan

Starten gick ca 06.00 från Häljarp. Första stoppet blev Brahehus.

Sen gick resan vidare till Upplands Väsby där vi åt. Ungefär där började det att regna. Sen regnade det i över 10 mil men lagom till att vi kom fram till hotellet så slutade det. Den enda incident eller happenings vi såg var en Audi r8 som höll aningen för hög fart och blev jagad av polisen när vi var i Södertälje. Sportbilen bytte fil x antal gånger för att komma ifrån polisbilen men ack vad han bedrog sig. Han haffades!
Hotellet första natten heter 2home och är jättegulligt.


Vi har under eftermiddagen gått runt i Gävle och ätit på ett urhärligt ställe, Church Street Saloon. Sjukt mycket mat! På borden låg där jordnötter som man kunde äta till appetizer och sen slänger man skalen på golvet 😂 så skulle man göra.Nu är vi på hotellet, mätta och glada.

Kommentarer
Postat av: Towe Sandlund
DATUM: 2019-07-15      TID: 22:36:52     BLOGGADRESS: http://towans.blogg.se/

När vi var där då slängde de några nävar popcorn på bordet. Så häftigt ställe. Håller med. Ni kanske ska vidare, men järnvägsmuseet är också sevärtKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback