NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.Resor  |   Kommentarer (0)
Datum: 2019-07-16  |  Tid: 21:14:32

Dag 2 på Sverigeresan Dag 2 på Sverigeresan Dag 2 på Sverigeresan

Efter frukost i Gävle så började resan mot Luleå. Jag skulle nu ljuga om jag sa att det regnade lite lätt för det var syndaflod ändå upp till Timrå. Då äntligen slutade det regna. Nu åkte vi mer norrut än Jonas någonsin varit. 
Jag körde när regnet gav sig och nästa stopp blev Örnsköldsvik. Solen sken och vi gick på stan och mös. Ö-Vik är sjukt fint. Naturen är så grann så man blir tårögd. Nu är vi i Luleå. Här har jag bott. Mycket känner jag igen men lite nytt har hänt. Solen har strålat hela dagen och den har fortfarande inte gått ner. Klockan är nu 21 och solen skiner ännu. Vi har gått runt stan, ätit tacos och druckit ett par goda öl. Jag vet inte hur jag ska förklara detta men jag känner en hemma känsla. Detta är staden jag älskar i hjärtat det känner jag.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback