NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2019-07-01  |  Tid: 17:16:24

Gräsänka i dagarna 4

För första gången skulle gubben åka iväg några dagar med sin son och kompisar. Jag skulle vara själv flera dagar och då tänkte jag gå bananas i hemmet. Rensa saker och organisera och sånt som behövs. Tänkte ju göra det så jag slapp det på semestern som är förestående. Första dagen gick jag all-in. Dag två blev en heldag hos en kollega. Dag tre var jag hos en kompis och lekte med deras barn. Dag 4 umgicks jag med styvdottern och åt på restaurang. Nu dag 5 är gubben på väg hem och ja städat har jag gjort och sen fastnade jag vid teven och SM veckan. 
Jag tänker att det jag inte hann med (läs sket i) får jag göra på semestern ändå. Det har ändå varit skönt att vara ensam stundtals. Fast ibland har jag kännt mig ensam, vilket är himla bra. Jag uppskattar det jag har. Hur han har haft det kan väl sammanfattas med ett ord : varmt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback