NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.Musik  |   Kommentarer (0)
Datum: 2019-07-10  |  Tid: 15:20:56

Nostalgitripp och avsked Nostalgitripp och tårfyllt farväl

1982 jag var 14 år och dökär. Han var nio år äldre än jag och skitsnygg. Det fanns ett problem och det var att hans kompis var om än inte lika snygg så åtminstone sjukt söt. Mitt rum var tapetserat av bilder av både han och hans kompisar. Jag såg dom på tv, på bio och i verkligheten så ofta det gick. Min pappa fick skjutsa mig landet runt för på konsert skulle jag!
Jag kunde alla texter dom sjöng jag satt med skivomslagen i knät och sjöng med. Jag drömde om att få sjunga med dom. Gyllene Tider är min ungdom. Gyllene Tider var det man lyssnade på och grät till och senare även festade till. Detta svenska kultband gör nu sin avskedsturne' och jag ska dit. Per Gessle är inte snygg längre, men det är inte jag heller. Men likförbannat kommer jag aldrig glömma alla texter och ikväll sluts cirkeln. Tack för alla underbara låtar! Tack för att jag får uppleva min ungdom igen! ❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback