Jag trodde det var min tur, det kanske det är

Åkte till jobbet som vanligt igår. Kände på vägen dit att jag inte riktigt mådde helt ok. Jag var ovanligt trött. Visserligen hade jag kämpat ganska bra med vår trädgård under helgen så det kan ju vara därför jag var trött. Hade dessutom varit ute i kraftig blåst.
Vi har obligatorisk testning av corona på måndagar och torsdagar så jag tog mitt test. Efter en dryg timme på jobbet kände jag att det inte gick längre så jag åkte hem. Sov under större delen av den dagen och har sovit hela natten. Idag har jag testat mig på en sån där teststation och väntar nu på svaret.
Jag känner mig i alla fall piggare idag men jag ska nyttja veckan till att vila så att dte inte kommer något bakslag. För er som känner mig vet ni att jag har extremt svårt att vila men jag ska göra mitt bästa denna gång.
Det finns ju sjukt mycket dokumentärer att titta på så jag har att göra ändå. 
Det tråkiga med att vara hemma från jobbet är att jag får dåligt samvete, det finns en del att göra, jag har en del att göra. Ja mina kollegor kan göra det men jag vill inte lägga massa jobb på dom. Vi är ett team och just nu så kan jag inte hjälpa till. Det får jag dåligt samvete för.
Fast jag är ju aldrig hemma nästan från jobbet, kanske max en gång per år men det gör det hela så mycket konstigare just nu. 
Jaja jag återgår till teven och ska göra allt för att bli frisk så fort jag bara kan.