NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.Dagens stöttning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2019-07-23  |  Tid: 16:17:10

Energiboost

Inte visste jag att den resan vi gjorde skulle ge en sån boost till energin. Idag vaknade jag tidigt och sen har jag ränt runt hemma och tvättat och fixat i växthuset. Tog en runda och köpte två par skor och har även putsat några fönster. Gubben har inte alls den energin han känner sig mest off. 
Sen ibland blir man bönhörd. Satt i bilen på väg till affären tänkte på vem man skulle fråga som vill följa med på karnevalen i helgen. Kände nog att jag hade inte så många att fråga. Dom flesta har ju antingen semester och är på annan ort eller så jobbar dom. Kände mig lite ensam för en stund, ja gubben kan ju hänga med så klart. Sen ringde det. Min bästa väninna ringer och frågar om vi skulle till karnevalen och hon är barnledig hela helgen så hon ville minsann fira lite extra. Så ja då var det löst. Jag blev överraskad och glad. Så i helgen röjer vi byhåla lite. 
Satt och kollade lite bilder från resan och jag har minsann fotat kyrkor. Så här kommer lite bilder. 
Gävle
Gävle
Luleå
Kalix
Torneå
Kiruna
Nikkaluokta
Jokkmokk
Vilhelmina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback