NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2019-08-18  |  Tid: 14:34:39

Att ha tråkigt

Ibland önskar jag att jag kunde känna känslan att ha tråkigt. Jag hinner aldrig få den känslan. Har varit ledig tre dagar och då borde jag ju hinna känna känslan men icke. Fredag klippte jag gräset sen körde med mossrivare för att sen så gräs och toppa med dress. Tvättade och fixade inne. Besökte en kollega och hans barn. Lördag köpte mer dress och la på det. Fixade mat och kollade på favoritserien. Söndag tvätta, diska, plantera och sortera. Nu är snart ledigheten slut och det är dags att jobba igen. Hur i hela friden känns det att ha tråkigt,att inte ha något att göra? 

Dagens stöttning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2019-08-06  |  Tid: 19:45:41

Ära den som äras bör

Jag har ju ett arbete som är beroende av ett bra team. Jag ingår i ett av de bästa teamen på mitt jobb. Men sen ska man ju ha semester varje år vilket gör att teamet blir några medlemmar kort. Det är då dom kliver fram. Dom enskilda individerna, mina kollegor, som tar sig an mina kontaktgubbar och som dom gör det! Alltså det finns inte ord egentligen för vad det betyder för både mig och den inneboende så klart. Sen när jag kom åter kunde jag bara fortsätta arbetet. Hur lätt som helst! Jag är sjukt beroende av mina kollegor eftersom jag har ytterligare ett ansvarsområde,vilket gör att jag ibland gör annat än att vara på plats så att säga. Då är dom där igen och hjälper mig. I detta fall jag skriver om är det främst 2 jag tänker på. Men detta är ju inget slutet forum så jag nöjer mig med att hylla dom med M och P. Fan vad ni är bra! Dom andra i teamet är sjukt bra också men ni kommer äras på liknande sätt en annan gång. På hemmaplan är vi ju ett team..par..och han är jättebra som trots ryggvärk från h-et och idoga påtryckningar att vila ändå.....la fler stenplattor idag.❤

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2019-08-04  |  Tid: 13:28:36

Sista semesterdagen

Då är den här. Sista semesterdagen. Hur känns det? Förjävligt som alla andra år vid samma tid. Igår laddade jag ur lite av semestern genom att se Hoffmaestro i Hbg. Det är det bästa, coolaste och fartigaste band man kan se i Sverige. Tycker jag. Fullt ös hela tiden och dom får även den mest trötta och tråkigaste publik att börja hoppa.
Idag är det mest moto gp på teve. Leta upp tjänstelegget och göra matlåda. I morgon börjar vardagen igen med ett 11 timmars pass. Men jobbet ger ju pengar som jag kan nyttja på ledig tid.
Semestern har varit härlig och intensiv och jag jobbar typ 2 månader sen är det dags för en minisemester till Ungern med goda vänner. Sen jobba typ 2 månader till och sen är det Vietnamresa. Jo då jag kommer att härda ut men just idag känns det trist.