NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-30  |  Tid: 21:44:20

En hel helg full av jobb

Har jobbat fredag och lördag och söndag så nu känns det skönt att vara ledig ett par dagar. Det har väl gått bra på jobbet, har fått lära mig ett och annat men det är ju alltid erfarenheter man lär sig av.
Nog om jobbet nu, nu ska jag vara ledig och bara ta hand om mig själv. Har ådragit mig en förkylning som jag måste bota bort till onsdag.
Har köpt ett strykjärn och nya gardiner till köket så det blir morgondagens göra.
Trots långa dagar så hann jag även med att se lite fotboll på tv, ja jag är en liten nörd som gillar La liga och spansk fotboll. Nu är ju även Zlatan med i den ligan så nu är det ganska kul att kolla.
Skickade ett sms till en gammal vän som jag har haft kontakt med ganska mycket men får inte några svar. Jag vet att meddelandena går fram men inget svar. Hoppas att inget har hänt bara.. i dagens läge när det mördas minst två per dag blir man ju orolig.
*ATTTJJOOO* ursäkta..
Nu är det dags för lite tv och social kontakt med grabbarna...
Ha det gott
Maria

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-26  |  Tid: 21:10:16

Åhh shit va trött en liten kvinna kan vara

For iväg i förmiddags för att skjutsa Pontus till skolan och sen göra ett hembesök för att sen handla.
Besöket var helt perfekt och sen tillbaka och hämta Pontus och sen var det då att handla.
Först var vi inne på Draget och kollade men det fanns inget skoj där. Men en fråga jag länge haft fick sin lösning där iaf. Jag har länge undrat vad dessa kastruller med lock som sitter fast kostar. Dom gör reklam för dessa på TV genom OBH Nordica och jag kan säga att den minsta kastrullen kostade 695 kr!! Japp så var det med det och det blev inget köp, men det behöver man väl knappast säga va?

Sen drog vi vidare till Ikea, där Pontus älskar att vara. Där blev det en lampa , en pläd, en handdukshängare, en blomma och lite annats smått och gott.

Nästa anhalt var skopunkten och där blev det dessa:


och dessa:


Sen blev det lite mat och annat och nu är jag trött..

Ha en fin kväll

Maria

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-26  |  Tid: 08:28:43

Idag ska jag göra Uppsala

Ledig dag och räkningarna är betalda. Idag ska jag skjutsa sonen till skolan och sen göra ett hembesök för att därefter handla mat för ca två veckor framöver.
Det är planeringen för denna dag.. återkommer med rsultatet i slutet av dagen.

Ha det gott

Maria

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-24  |  Tid: 21:53:53

Första dagen på jobbet

Å herregud kan man väl sammanfatta denna dag! Tänk att man kan vara så populär trots att man har det mest avskyvärda yrket av många.
Det kändes verkligen i hjärtat när en massa folk kommer fram och säger att jag väntat sex veckor på denna dag då du skulle komma tillbaka å då är det inte mina kollegor jag pratar om.
Härligt!
Det har tillkommit massor av nya rutiner som jag har åsikter om men jag struntar i det nu, nu är jag hemma och jobbet far ur mitt huvud.

Det hade gått bra för barnen i dag iaf så det glädjer mig enormt!

God natt vänner

Maria

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-24  |  Tid: 10:22:45

Sex veckor senare

Japp nu är sex veckor semester avklarade och jag börjar jobba idag. Ångest? - Nej, jag tycker det ska bli både givande och skönt att komma tillbaka till verkligheten men det finns nog en del att ta tag i.

Hur har min semester varit?
Lugn och skön, klart avkopplande. Det har hänt massor av nya saker så jag lär minnas denna semester år framöver.
Jag har lärt mig en massa saker om mig själv denna sommar som jag nu ska bära med mig i höst. Jag har också omvärderat framöförallt mitt jobb och insett att lagom är bäst. Det är inte värt att stressa så som jag gjort utan nu är det filosofin " in och gör det du ska och sen ut och glömma" som gäller.

Återkommer ikväll..

Maria

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-23  |  Tid: 19:17:46

En trevlig lördag i stan

Igår var jag i Uppsala på raggarträff och det var verkligen skitroligt om man så får säga. Först på dan så åkte vi in och kollade på lite fina bilar sen hem och åt och sen tillbaka till stan för att bevittna cruisingen.
Så mycket bilar och så mycket folk!
Men riktigt kul var det och sängåendet blev fördröjt till strax efter 03.00 så lite sliten idag är jag allt.
När vi stod där på stan så var det faktiskt några bilar som bjöd på bränt gummi och till råga på allt så var det två hojar som gjorde detsamma vilket jag kan tycka är vansinnigt häftigt. Så vill man se mig som barn på julafton så ska man ta med mig på såna här tillställningar.. gåshud, leenden och massor av drömmar fick jag.
Vissa tycker att den här sorten av nöjen är barnsligt ja kanske det men då vill jag gärna vara barnslig! Så mycket jobb och pengar dessa ägare till fordonen lagt ner och skulle jag ha en sån bil så skulle jag också vilja visa den och leka en stund.
Självklart var farbror Blå där med bumsar och bilar för att hålla koll så allt gick enligt lagens långa arm men dom såg ganska tillfreds ut ( hur dom nu ser ut när dom är det). En kul kväll och energikicken gick på fullvarv.

    

    
Detta var några av godbitarna från lördagen


Idag har det mest blivit att fixa här hemma och lalla runt till ingen nytta, detta gäller dock inte alla för det finns folk som orkar göra hur mycket som helst. Å det tackar jag för!
Ska förbi en kollega imorgon innan jobbet för att hämta upp en hink med svarta vinbär som hon så underbart plockat till mig.
Så lediga dagar ska här kokas saft och mer jag kan hitta på.

Ha det gott.. nu börjar allvaret

Maria


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-20  |  Tid: 19:23:22

Torsdag 20-8

Idag började jag med att skjutsa Pontus till bussen. Handlade på vägen hem och fick sen en lunchgäst.
Har pratat med en kollega idag som jag håller tummarna för nu då hennes hälsa inte är vad den ska men hon är hoppfull i alla fall och det bådar ju gott.

Har inhandlat lite smågodis som nu ska avnjutas med karlar i trikåer = VM i friidrott..

Ha en fin kväll

Maria

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-19  |  Tid: 16:40:22

Idag är idag

Ibland börjar jag så sakta fundera på hur jag agerar i vissa sammanhang. Jag gör saker som jag tycker är kul oavsett tiden på dygnet eller lämpligheten i detsamma.
Idag är ett typexempel på det.
Jag vaknar av klockan ca 06.30 för jag ska skjutsa kidsen till bussen för att verkligen se att det fungerar.
"The guardian angel" hör av sig via sms, eller snarare jag hör av mig och får till svar att : - Jag åker utanför hos dig idag :).
Jaha tänker jag det var ju skoj!
Nästa sms lyder: Du får gärna åka med mig om du vill en stund??
Ja och då var vi alltså där.. Jag skjutsar grabbarna till bussen och lämnar bilen och åker med. Jag kan säga att jag hade nästan pyjamas på mig. Stylad eller ordninggjord??? Varför det??
Efter ett par timmars skumpande i en stor timmerbil var jag åter hemma och la mig på soffan för att se en film om Hells Angels. Efter filmen var det dags ,tyckte jag, att få fart på dököttet så jag fixade lite med hushållet.

Lite fika och mellis och sen planering av helgens mat och nu är det middagsplanering på gång.

Fast idag tror jag att hela timmeråkareliten har intagit min hemby. Fem långtradare med pinnar inom loppet av en halvtimme??? Är det ett omen eller är det bara fett med tur som ungdomar skulle säga? =)

Ibland gör jag så här.. gör det som faller mig in och har skoj!

That´s me

Tonåringar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2009-08-19  |  Tid: 16:30:07

Gårdagen var igår

Jag orkade inte skriva så mycket igår då det blev en lång dag så jag ska sammanfatta gårdagen här istället och den följs av lite av idag.
Igår var det då dags för mellersta sonen Pontus att börja i gymnasiet. Han var hiskeligt nervös men hoppfull och väldigt glad över att få börja en ny skola.
Han åkte med mig in till Uppsala och där mötte ett par av hans gamla vänner upp och så blev jag överflödig.


Detta är den nya skolan, jättefin och med gamla anor sen 1200-talet. Dag hammarskjöld har gått där bland annat. Inte mindre än tre nobelpristagare har varit elever på skolan och kanske har det nu börjat en till, vem vet?

Till saken denna dag hör att jag helt glömde min plånbok hemma och jag skulle ju köpa cigaretter bland annat så där blev jag sittande över tre timmar utan cigg och utan kaffe. Huvudvärken gjorde sig bryskt påmind kan jag säga men jag har en räddande ängel som kom till undsättning vid kl ett på dagen. 

Så här ser man ut utan varken koffein eller nikotin..

4 cigg senare och en kopp kaffe kom då Pontus ut från skolan och var om än ännu gladare än när han gick in.
Ja att som tonårsgrabb hamna i en klass med enbart 4 killar och resten tjejer måste anses som himmelriket och ja.. han har efter några timmar spanat in klassens lilla sockerbit. That´s my boy!

Efter upprop och allt som tillhör tog vi bilen ut på landet till den räddande ängeln. Ja han bor där. Där fick vi avnjuta en underbar pastasallad och trevligt sällskap. Vädret var uselt men vad gjorde det när husvärmen var go.

Jag och Pontus började röra på oss vid halv åtta på kvällen för då skulle jag visa hur han skall gå till bussen från skolan. Vi körde runt i Uppsala som turister och det var inte så svårt att hitta som han trott.
På vägen hem åkte vi förbi där jag är kattvakt och utfodrade kissarna för att sen komma hem strax efter nio.
Trötta och glada..

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-18  |  Tid: 22:44:13

Orkar inte

Orkar inte skriva något just nu haft en lång men härlig / jobbig dag så jag skriver om det i morgon istället.

Natti

Maria

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-17  |  Tid: 17:11:33

Kattungar snart 7 veckor

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-17  |  Tid: 17:08:27

Paraplyväder

Idag är det verkligen paraplyväder nästan så man måste ha pressening istället för det verkligen vräker ner. Jag passade på att baka lite bröd under den värsta skuren så nu har jag fyra, nä tre har det blivit, limpor nybakat.Nya katalogen från LaRedoute kom idag så nu har jag kollat och önskat från den till både mig och barnen. Det fanns så väldigt mycket fint.
Har haft fikabesök av en granne och det var skoj att prata lite skvaller från bygden och lite annat. Hon tyckte att kattungarna var det sötaste hon sett och just därför så kommer lite nya bilder i nästa inlägg.

Nu är det dags för matlagning och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men något gott blir det.

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-16  |  Tid: 18:14:58

He dragged him out of the cave

Skulle kunna vara titeln på nästa Batman filmen men så är inte fallet.
Igår var J här och hade med sig sin cross 450 cc en fin Honda, så där ja nu blev det reklam. Nåväl efter lite mekande med andra saker så var det dags att åka till crossbanan. 
Å döm om min förvåning när äldsta grabben, Dennis ville följa med och prova!!! Chocken har inte lagts sig ännu tror jag.
Sagt och gjort han åkte med och efter att proffset visat, ja inte jag då, hur det skulle gå till så bytte Dennis kläder och skulle starta maskinen. Denna kubik är stor framförallt när man inte har åkt annat än moppe förut så kompressionen visste vad den ville men efter ett par försök så hoppade Dennis igång den och sen bar det av. Några motorstopp och smygkörande och sen var dagens 17-åring slut!
Men det viktigaste var att han vågade och provade och jag är så stolt över han!

Detta kanske låter larvigt men då ska ni veta att denna son har i princip tillbringat all sin tid vid sin dator och varit deprimerad av största sort. Det har inte spelat någon roll vad jag hittat på så har jag inte fått någosn som helst respons men helt plötsligt.. händer detta och det gjorde mig glad, för att inte säga överlycklig.
Äran skall helt ligga hos J som lyckades få igång sonen.
Tack ska du ha!

Dennis följer instruktioner

Team Rotsnubblare

Idag har Dennis lite känningar i axlarna och tacka gud för det med den anspänningen och rädslan som var men jag märker en stolthet, han har gjort något som morsan inte vågade och bröderna inte skulle kunna tänka sig.

Nu ska bara jag hitta en cross jag med för det är ju så kul att köra. Jag körde för många, många år sen men har saknat denna aktivitet väldeliga. Har varken haft möjlighet att ha en eller haft någon att dela intresset med men nu har jag ju det så nu är det bara att gasa på för att kunna skaffa en egen cross.

Friidrotts VM pågår och här sitter jag och väntar på att 100 meters finalen ska gå av stapeln, spännande och intressant ska det bli och favoriten är så klart Usaine Bolt. Men Pontus är fanatiker så han har suttit några timmar nu och fäljer varje gren med högaktat intresse.

Ha det gott
Maria

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-14  |  Tid: 20:30:49

Trevligt, mysigt och på alla sätt bra

Igår var jag inne i Uppsala på lite roligheter.. Det var trevligt och mysigt och på alla sätt bra och framförallt väldigt skönt att lämna barnen en stund och bara bli uppassad.
Men när jag kom hem så trodde jag att diskmaskinen hade gått sönder för att kröka på ryggen och stoppa in i maskinen ingår inte i tonåringars rörelsemönster tydligen.
Nåja vi hjälptes åt med att fixa och sen var det middag.

Lite seg idag så jag tiillbringade en tid vid tv:n och kollade in dragracing på hoj och sen lite Top Fuel och det satte fart på energin igen.
Programmet "pimp my ride" var extra intressant idag då dom skulle pimpa en lika ful bil som jag har och den blev verkligen as snygg. Så alla ni som lider brist på sysselsättning och som kan göra underverk med bilar.. den står här ute.. .

Vill passa på att gratulera en kollega till mig som nu fått en fast plats i tillvaron på grannavdelningen, så himla skoj och äntligen lite folk med fart på jobbet! GRATTIS T!

Nu är det tv och slappa som gäller.. det är ju fortfarande semester!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-13  |  Tid: 10:59:20

Fint väder och jag ska göra något skoj

Idag ska jag till Uppsala och sen ska jag hitta på lite skoj med vänner.. så skönt att komma hemifrån en stund.

Så för alla vänner här.. ses i morgon

Maria

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-12  |  Tid: 22:19:10

Efter middag kommer disk..

Ja efter regn kommer sol och efter mat kommer disk som måste tas om hand. Men sen kan man få lite tid till datorn igen.
Har suttit på FB och spelat Farmville och det är lagom skoj med lagom krav på intelligens, ett spel som gjort för mig kan man säga.

Dagens kloka är avklarat så nu ska vi se om vi hittar lite fler kläder jag vill ha..

Från BonPrix..

Sak vi ta en gammal goding också kanske..

Att skönheten kommer inifrån är det väl ingen som tror va??? Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-12  |  Tid: 18:41:39

Storsurfare..

Idga har jag verkligen utnyttjat all tid till att surfa runt på nätet och jag har funnit en massa sätt att tjäna pengar, dels på min egen blogg här men också på lite andra sätt. Hur intressant som helst och nu är jag inbiten i nätdjungeln.

Dagens kloka ord kanske?

Ditt rykte skapas av andra
Din karaktär skapar du själv

Nu är det tjänstgöring vid spisen ett tag men jag kommer tillbaka å då blir det lite kläder igen..

So long

Maria

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2009-08-12  |  Tid: 00:19:41

En lång dag

Som vanligt kunde jag inte sova ordentligt denna natt heller.. Gick och la mig kl 02.30 i förhoppningar om att kunna sova lite på morgonen men vaknade strax efter 7 iaf. Har hållit igång hela dagen för att förhoppningsvis sova något bättre nu inatt.

Glädjande besked för sonen som kom in på reservplats på Katedralskolan och ska läsa samhällsvetenskaplig linje, är så himla glad för hans skull då det länge var osäkert om han skulle få en plats. Han hade ju sökt till Norrtälje men Uppsala kommun ville inte betala för den utbildningen så hans första val gick ju liksom bort där men nu så är det klart och han är dundermotiverad!

Har fått gamla bilder från förra datorn idag som jag kollat igenom och det är så kul att se barnen när dom var mindre, först då inser man hur fort tiden gått och hur stora dom är nu.
Jag ska bjuda er på en gullig bild i slutet av inlägget tänkte jag.

När jag skulle rensa en pärm idag hittade jag lite papper som jag sparat och bland dessa fann jag ett dokument med kloka ord så nu tänkte jag bjuda er på ett klokt ord varje dag.

Om man gav uttryck för alla tankar man tänker, skulle man aldrig ha några vänner

Jag har även kollat på nätet efter kläder som jag vill ha och har funnit ett par byxor som jag önskar att jag hade.

 
Från Acne.

Nu till kidsen för massor av år sen..


Ha en god natt..

Maria


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-10  |  Tid: 18:00:18

Knutby- inte bara ett mord

Jag har ägnat lite av dagen till att läsa om bygden runt där jag bor och hittade en länk som är väl värd att läsa om intresse finns.
http://www.knutby.nu/Historia/Landskapsutv_i_Knutby_socken.htm#1 InledningAllmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-10  |  Tid: 10:43:48

Skrattar och ler och ser livets framsida

Allt har sin vändning sägs det. Ja det stämmer. Just nu skrattar och ler jag åt livet och mår otroligt bra.
Jag har funnit min plats i tillvaron och njuter av den.
Nu är det två veckor kvar av semestern och blir avslutningen som början så bådar det väldigt gott.
Fick hjälp med gräsmattan i helgen och den hjälpen var ovärderlig då jag ledsnat helt på gräs. Ändå måste jag idag ta lite här och där för att jämna till lite grann men det känns inte fullt så betungande som att ta hela gräsmattan.

Håller på att planera hösten och alla dess aktiviteter och det känns så kul. Äntligen som sagt ler livet och energin är tillbaka nu är det bara full gas mot vintern som gäller och här ska inte sladdas i något dike ;)

Maria

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-09  |  Tid: 07:45:30

Svårt att sova morgon!

Flera dagar i rad har jag haft svårt att sova längre än till halv sju på morgnarna oavsett när jag lagt mig. Jättekonstigt och samma visa idag. Gick och la mig kl 01.00 men vad hjälpte det 06.21 vaknade och gick upp.
Jaja desto mer får man gjort.
Jag kanske håller på att bli gammal.. hehe har hört att gamla människor vaknar tidigt.

Nåja nu ska jag fixa frukost och sen sägs det att man inte ska väcka den Björn som sover men det är precis det jag ska.

Ha en fin dag, på återseende!

Maria

Allmänt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2009-08-07  |  Tid: 21:07:50

Vad göra?

Har varit i Norrtälje idag och handlat lite saker. Åkte sen hem och lagade det inhandlade.
I duschen började jag fundera över mina arbetstider och hur icke välanpassade dom är till att ha en relation.
Den skulle behövas en jäkel till man för att stå ut med varannan helg tjänstgöring eller så få jag helt enkelt börja tänka om.
Söka mig utanför "the box" kanske.
Byta jobb är en möjlighet...


Kärlekens tår rinner..
Ser alla chanser försvinner..
Ber om ett under...
För att få uppleva stunder..
Med han som jag ser när jag blunder..


Har pratat på msn med min allra bästa väninna idag. Hon har kommit hem från England för att stanna här nu och nästa vecka ska vi träffas och prata gamla minnen över ett glas vin.
Jag behöver henne... å har saknat henne.Husdjur  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-06  |  Tid: 19:35:51

Nya bilder idag

Idag har jag tagit lite bilder igen..


Världen kanske blir roligare upp och ner?


Börjar nog bli liiite trött nu..


Dagens dopp!


Är det det här man kallar fiskbulle?

.

Världens goaste hund.. Raya

Ja jag vet att gräset börjar bli högt igen men jag orkar inte just nu det är alldeles för varmt på dagarna.

MariaAllmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-05  |  Tid: 22:21:50

Äntligen..kopplade jag av

Jag har lite svårt att koppla av många gånger men ikväll har jag verkligen gjort det.
Efter en ganska god middag och middagsvila kollade jag på film


                                               och verkligen kopplade av. Det kändes så skönt.
Inlägget kan te sig ganska torftigt som det är just nu men det är för att jag utelämnar vissa detaljer med flit.
I sinom tid kommer jag förhoppningsvis att kunna redogöra för händelser  lite mer ingående men tills dess.. är det hemlisar..

Ha en fin kväll för det har verkligen jag haft.. ser fram emot helgen...

Maria

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-05  |  Tid: 14:10:25

En promenad i omgivningarna

Jag och hunden gjorde en liten promenad i omgivningarna och då tog jag dessa bilderUnderbart!

Allmänt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2009-08-04  |  Tid: 18:30:50

Kvinnan i mitt liv.. å alla andra

Jag tror att jag hedrat henne en gång tidigare (minst) men det tål att upprepas.. Min Mamma!
När jag har det svårt och jobbigt, när jag har det skoj, när jag är så förbannad att jag nästan brister och när jag behöver hjälp. Då är hon där!
Även om hon fysiskt inte alltid är närvarande så finns hon alltid där. Goda råd har hon alltid även om jag är som alla andra barn att man gärna provar själv först innan man lyssnar.
Hon dömer mig aldrig. Hon förlåter alltid. Hon finns där för mig och jag kan inte vara mer tacksam än jag är.
Fick jag önska mig något åt min mamma så skulle det vara att hon fick evigt liv!
Å inte nog med att hon är min mamma hon har världens vackraste namn..

Rose-Marie

Ja det är min mamma det.

Så till lite andra människor i mitt liv, min mammas man som alltid ställer upp med praktiska lösningar på en kvinnas problem. En riktig karl är det som fläskar runt på vägarna med upp till 24 meter bakom rumpan.

Mina barn jag älskar er!

En nyfunnen vän, en riktigt rolig snubbe med fantasier som få och är alltid på språng för något nytt. Även han sitter fast i 24 meter trästock.

Mina arbetskamrater, dom är ganska många men inte fler än att jag bry mig om alla. Jag saknar er under semestern men snart är vi där igen och stångas med buset.

Min pappa för att han är som han är även om kontaktfrekvensen är lite dålig så är det så vi vill ha det.. älskar honom med.

Sen kommer det lite andra som också ska nämnas. 

Sammantaget så har jag ett umgänge som jag är nöjd med och hoppas att dom är nöjda med mig med.

Idag var det en sådan dag då jag kom att tänka på allihop, även om dagen började med fyra timmars biltvättande men ack så fin skorven blev.

 

See Ya!

Å Du.. tänk utanför the box ibland ..

 

 


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-03  |  Tid: 22:25:53

En väldigt bra dag

Ja idag var en bättre dag än igår men ändå inte fulländad.
Har fixat i trädgården, haft besök och varit och badat och fått hjälp med sonens moped.
Nu är det bara miljonerna på banken som fattas men dom kanske sätts in i natt.

Har lite saker jag måste ta tag i och fundera ikring men det ska nog lösa sig med tiden.
Har börjat kolla på det där med att tyda horoskop och snöat in på att göra mitt eget. Ganska intressant kan jag tycka.

Nu är damen trött och ska försöka få lite sömn så jag orkar ta tag i morgondagen.

Natti

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-02  |  Tid: 22:36:41

Trodde aldrig denna dag skulle ta slut

Jag vaknade efter att ha sovit i tolv timmar. Klockan hann bli elva i morse innan jag vaknade, hade jag vetat då vad som komma skulle hade jag INTE klivit upp.
Jag började med lite frukost och planerade dagen. Skulle tvätta bilen och lite annat tänkte jag. Behövde bara tänka tanken så började det regna.
Nåväl det finns väl annat att göra..
Sen..
Slog den till..
Den totala depressionen eller vad man vill kalla den. Hela jag gick ner för räkning känslomässigt sett. Jag orkade ingenting, ville ingenting men försökte ändå ta mig för något.
Det gick inte. Jag pendlade ett tag mellan ciggen och kaffet och boken i sängen.
Grät när jag läste men inte för att boken på något sätt var sorglig utan för att allt var skit bara.
Försökte tänka.. det gick inte heller.
Meningslösheten bara fastnade mer och mer.
Jag fick ett samtal från någon som gjorde ihärdiga försök till uppmuntran och kreativitet men jag var likgiltig, vilket jag förbannar mig själv för då det var en mycket betydelsefull  person, för mig,  som ringde.

Somande ytterligare två timmar.
Vaknade och insåg att det var middagsdags, den där jävla maten som måste lagas. Även om jag fick hjälp så kändes det som att det kunde kvitta.
Åt middag och sen försökte jag på nytt hitta energi.. förgäves.

Satt vid datorn en sväng, hittade lite om astrologi som jag snöade in på en stund.

Nu är det snart läggdax igen och jag hoppas verkligen att morgondagen inte blir som denna dag.


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-08-01  |  Tid: 21:34:12

Tråkigt så klockorna stannar

Lördag.. en helt vanlig lördag. 
Gräsmattan är både klippt och krattad och ogräset nästan väck. Kollade lite speedway på tv, inte så spännande.
Min plastpappa ringde och sa att han kommit helskinnad hem till Stockholm från Luleå där han varit hemma på semester.
Han bilade ner och hade tydligen ett jäkla väder runt Ö-vik.

Började titta på en film.. tråkig.
Skulle nog egentligen ha velat gå ut på krogen idag men.. nä..

Har planerat nästa vecka lite grann. Det är då jag ska ta ett avgörande beslut som kommer att påverka mitt liv ett tag.
Ska ta första steget på Måndag sen får jag se hur det blir vidare.

Klockan är halv tio på en lördag och jag har så tråkigt.
Energin är slut och jag är så uttråkad..