NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-30  |  Tid: 22:09:25

Det händer saker även ute på landet

I morse blev barnens buss försenad pga. en trafikolycka längs bussens väg. Tyvärr var denna olycka med dödlig utgång och ingen vet väl riktigt hur den har gått till.Detta hände strax söder om Knutby.

Annars har denna dag mest handlat om att bota ont i halsen och förkylning. Middagen blev köttfärsjärpar och det blev så himla gott! Jag vågar ju knappt tänka kyckling numera så nu får man hitta på annan mat efter bästa förmåga.

Nu är det dags för lite panodil och hett te sen ska jag tryna kudden..

Ha det gott till i morgon!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-29  |  Tid: 20:48:26

Jag hatar att vara sjuk!

Nu var det inte länge sedan jag var dålig och nu är det dags igen. Ont i halsen, feber och förkyld jag hatar verkligen detta!
Var till läkaren för en vecka sen och där tog dom massa prover, jag skulle få svar inom en vecka men har inte hört ett dugg. Är det ett gott eller dåligt omen?

Lever fullkomligt på panodil och bafucin och gör allt för att kunna ta mig till jobbet i morgon. Kommer att ha så dåligt samvete ocm jag måste vara hemma igen så det vill jag inte uppleva. Samtidigt är det inte ju inte särskilt snällt att utsätta sina arbetskamrater för denna bacill heller.. Suck!Det är inte mycket som går min väg just nu men jag sätter förhoppningar till nästa helg.. den ser jag fram emot redan nu.


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-27  |  Tid: 17:17:48

Inte nu igen

Nu har jag börjat bli förkyld igen. En av grabbarna har varit liggande till och med igår så egentligen varför skulle inte jag få denna åkomma?
Halsen gör ont och jag nyser som bara den. Jag vill inte.. jag har ju semester, jag ska inte vara dålig då heller.
Skulle ha städat idag, orkade inte. Skulle ha handlat en del idag, orkade inte. Mitt på dagen hade jag så tråkigt så jag trodde klockorna skulle stanna.

Kan ju hoppas kvällen blir roligare..

Ska försöka ta kort på ett par tranor som huserar hos mig, det är inte så ofta jag sett dessa roliga fåglar. Tror det är någon form av parningssäsong eller nåt för hannen uppvaktar denna hona så intensivt. Han dansar verkligen. Häftigt att se.

Let´s dance ikväll och en av grabbarna äger tv:n just då så det är ingen ide´att ens tänka tanken på att byta kanal.

Ha det gott vänner!      

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2009-03-26  |  Tid: 22:43:50

På begäran..

Jag har fått en del förfrågningar nu om mina nya naglar så för alla intresserade..


På TV  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-26  |  Tid: 22:25:35

Från topp till botten

TOPP
Oj vilket fint väder vi har haft idag, nyttjade tillfället att sitta ute och dricka kaffe fast  jag egentligen skulle ha städat. Städa kan man ju göra när det är dåligt väder.
 Fick ett gott skratt åt min hund.. glass bilen dök upp och hon började yla som en varg. Jag har aldrig hört denna hund yla och då ska hon fylla nio år i år. Jag skrattade så jag tjöt och ju merr jag skrattade desto mer ylade hon. Tack gode gud för att jag bor i hus ! Jag vet inte varför hon blir så irriterad på glassbilen, den kanske låter mycket i hennes öron eller vad det nu kan vara. Kul va det i alla fall.BOTTEN
Såg på dokumenären om Josef Fritzl. Vad ska man säga? Det som gör hela saken så intressant är det faktum att en människa kan stå ut med bra mycket utan att bli helt förstörd. Tänk att vara instängd i 24 år i en källare. Det kanske kriminalvården skulle ta till sig som experiment. Här skriker EU när folk är häktade två dagar för mycket !
När det gäller Fritzl så känns lagens strängaste straff alldeles för mesigt egentligen men nu är ju lagen som den är.
Tänker även på dom grannar som bott under tiden i huset som nu säkert tänker : " Tänk om.. jag gjort si eller så.." Denna historia har ju inte bara påverkat dom direkt inblandade utan en hel bygd för att inte säga ett helt land.
Jag och en av sönerna satt och diskuterade om Elisabeth skulle få för sig att skriva en bok om dessa år, då pratar vi nog storsäljare. Jag hoppas verkligen att allt kommer att gå bra för barnen, allt till trots och att allt som kan gå dåligt för Fritzl också gör så.

Men i morgon då... då ska jag städa.. kanske.. eventuellt.. om inte..

Natti

Nalla

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-24  |  Tid: 20:44:04

Semester dag 2

Ja jag hittade ingen lämpligare överskrift på denna dag. Jag har nog inte gjort så mycket spännande mer än att planera inköp och tvättat.
En av killarna är förkyld så honom fick jag rå om hela dagen då han var sängliggande och nu hoppas jag verkligen att det inte är smittande för jag vill inte bli sjuk, inte nu.
Tog en lång dusch nu på kvällen och såg på mig själv i spegeln, jag måste göra något åt denna hemska vy. Blek, mager och ser allmänt trött ut. Det är ju inte riktigt så jag vill att omgivningen skall se på mig. Nä dags att ta tag i saker och ting!

Ett vackert hem förtjänar en vacker boende!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-23  |  Tid: 21:18:47

Njuter av det som är och det som komma skall, inte av det som varit.

Ja det är så det känns just nu. Man ska njuta av det man har och det som går bra. Att hålla på och älta sådant som varit hjälper inte och går ej att göra ogjort.
Idag fyller äldsta grabben 17 år och bara ett år kvar tills myndighetsåldern är uppnådd och han kan köra bil själv. Tiden går så fort ibland men samtidigt så har ju så mycket hänt på dessa år som man kankse inte har reflekterat över förrän nu.

För övrigt så är jag fast i en planeringsspiral, allt jag gör planerar jag först och när jag lägger mig på kvällen planerar jag morgondagen, det är jobbigt för det är ju inte mycket av planerna jag kan ro i land med just nu iaf.
Gör man kanske så för att vara förberedd? På vad undrar jag då?

Hoppas på hyfsat väder i morgon så jag kan städa bilen för inte är det väl en containerbil jag har va..

Nåväl.. ha det gott

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-17  |  Tid: 19:52:45

Försäkringskassan har ett ESS som jobbar

  får en av mig idag

Idag har jag varit i kontakt med försäkringskassan angående underhållsstöd. Jag fick prata med en högst kompetent tjänstekvinna som gjorde allt för att hjälpa mig. Hon kontaktade barnens far åt mig då vår relation är aningen ansträngd kan man säga och fick honom att betala de pengar han är beslutad att erlägga. Jag är henne evigt tacksam och tycker att man inte bara ska risa denna instans utan även rosa då det  finns tillfällen till det. För övrigt fick jag reda på att barnens pappa skaffat sig ytterligare barn som han kan skita i, närmare bestämt två till.. Kondomer för fri utdelning kan det vara något kanske?

Våren är så äntligen på väg, solen har lyst över mig men tyvärr har jag haft sån huvudvärk så jag har inte kunnat uppskatta den fullt ut, men nästa gång den kommer då...

Min mamma åker hem på lördag efter att ha varit här nästan en månad. Vad ksa jag tycka om det? Trist, skönt, ja det är nog en blandning av dessa känslor. Men hon kommer ner igen det kan jag glädjas åt. Hon kommer att åka upp till Luleå och där har nog inte våren kommit ännu men kanske kan hon framkalla islossning där uppe.

Måste börja om med motionen då allt tog slut iom flytten men nu börjar det ju bli väder för det så motivationen är så sakteliga på väg känner jag..

Det var väl allt för idag.. På återseende

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-07  |  Tid: 22:20:36

En vanlig lördag

Ja så har det varit idag. Vaknade ganska sent, mamma och hennes gubbe åkte och handlade. Jag fixade lite tvätt och ett arbete åt en av sönerna. Lagade middag och kollade melodifestivalen.
Känner mig trött men det kan nog bero på den senaste aktiviteten med flytten tror jag.
Hörde vårfåglar idag.. lite hopp finns det!

Tog bort isen från fiskdammen på gården, undrar om fiskarna överlevt? Hade tre snygga män här som hjälpte mig med veden så nu klarar jag en fortsättning på vintern.

Nu är tanten trött..

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-03-04  |  Tid: 19:46:59

Nytt hem nya möjligheter

Nu har jag landat i det nya hemmet och det känns skönt. Just nu är jag dock väldigt trött efter allt men energin kommer så snart tillbaka hoppas jag.
På jobbet är allt som vanligt, som det har varit de senaste 50 åren typ. I slutet av maj ska jobbet fira 50 år förresten så då måste man leta upp en fin blåsa att ta på sig =)
Nobelfest i mindre format kanske..
Detta inlägg blev ganska kort men jag tänkte skriva lite längre i helgen då jag är ledig hoppas vi ses då.
Tills dess..

Ha det gott