NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2019-06-04  |  Tid: 21:04:13

Utan tankar

En helt ledig dag som jag tillbringade i poolen. Fast efter en stund blir jag rastlös och det gjorde att numera är all tvätt klar. Sitter på kvällen och är helt säker på att jag börjar 9.30 i morgon. Tur jag tittade för jag börjar 7. En dag jag egentligen skulle haft semester. Detta med semestern ser ut att bli en följetong. Sista budet är att jag ska söka i slutet av juni. Jodå det kommer jag göra och vill ni spela på resultatet så går det bra. Oddsen ser ut som följer: Avslag 1.0 , Sök ny semester 2.0 , Godkänt 100.0. Tyvärr tror jag att vinsten går till  välgörande ändamål.
Wish me Good luck!

Det innersta  |   Kommentarer (0)
Datum: 2019-06-03  |  Tid: 20:56:45

När huvudet säger stopp

Det pratas mycket om utmattningssyndrom. Hjärntrötthet. Hur vet man om det är dags att söka hjälp? Jag gjorde ett test på nätet för någon dag sedan. Över 18 poäng så skulle man söka hjälp. Jag fick 25. Men jag tänkte att lite vila är nog bra. 
Detta började jag känna för ett bra tag sen. Min lösning blev att lägga in några dagar semester. I maj månad blev jag nekad semester för det fanns inte personal pga. utbildningar. Fick då rådet att söka andra dagar efter det. Sökte då till denna vecka, blev nekad även detta pga. intro av sommar vikarier. Nu har jag fått tipset att det kan bli möjligt i slutet av juni, typ en vecka innan jag har min sommarsemester. 
Just idag är jag ledig och låg en stund vid poolen för att koppla av. Tror ni inte då att det dök upp en jävla traktor som skulle skava några rundor precis utanför tomten! Ärligt? Vad jag tänkte? Nä det är straffbart.
Fast middagen jag gjorde idag blev sjukt god. 👍