NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-07-30  |  Tid: 20:13:50

Kattungar 4 v
Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-07-30  |  Tid: 18:24:28

Dagen då Linus blev 14

Idag fyller min yngste son 14 år. En fjortis har han blivit. Han fick en datamus och ett par hörlurar och pengar så nu är han nöjd.
Dagen till ära serverades kebab med pommes på middagsbordet


Nu tillbaks till män i simdräkt..

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-07-29  |  Tid: 20:46:57

Bort med skiten

Idag har jag tillbringat mesta tiden på alla fyra. Har rensat ogräs på infarten så nu ser det respektabelt ut i alla fall.

En olycka med ena kattungen inträffade då den hittat ett litet krypin under diskmaskinen. När jag sen stängde luckan fastnade den och blev klämd någonstans runt huvudet. Vinglig och i panik och matte fick lika mycket panik tror jag.
Den har vilat hela dagen och nu på kvällen har den börjat bli lite bättre.
Jag tyckte så synd om den.. Hoppas allt går bra med den lilla.

Har testat en dvd spelare som jag fått låna och fastnade vid en film, den fungerade bra och det är skönt att jag äntligen kan se mina favoritrullar igen.
Denna film var dock inte en riktig favorit men snabba bilar på film kan ju aldrig bli fel.

Nu tillbaka till kaffet och tv:n

Ta hand om er

Nalla

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-07-28  |  Tid: 22:38:48

En dag så god som någon

Idag har det väl inte hänt så värst mycket till en början i alla fall. En del dagar är ju ganska vanliga om man så får säga.
Har tillbringat dagen hemma och städat lite men också lådtränat kattungarna och det gick väldigt fort.
Dom börjar bli livliga nu och springer överallt och helst i vägen för alla.

Fick hjälp att montera myggfönster, eller hjälp är väl synd att säga. Jag gjorde inte ett smack utan det var någon annan som fixade och trixade.
Börjar känna mig som en prinsessa i mitt eget hem, inte mig emot.

Pontus har hjälpt till att laga pumktering på en Iveco och det gick bra efter vad jag förstod.

Har ringt till jobbet en sväng också, måste ju kolla ställningarna nu när proffset har semester. Å där var det lugnt efter vad jag förstod.

Jag skulle nog kunna säga att jag älskar mitt liv just nu.

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-07-27  |  Tid: 18:37:33

Världens bästa tonåring


Ja det är inte mina även om jag tycker så. Den jag syftar på heter Sara Sjöström och inte nog med att hon 15 år ung tog världsrekordet igår på 100 meter fjäril hon tog sitt eget idag och dessutom ett VM guld !!
Jag lyfter på hatten åt denna tjej.. helt fantastisk!

This is girlpower!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-07-27  |  Tid: 16:52:15

Ideellt arbete

Klockan ringer kl. 06.00
Upp och koka kaffe
Äta frukost
Väcka sonen
Klä på sig
Gå en kilometer
Åka till hargshamn
Åka till Abrahamsby
Kliva ur
Gå en kilometer
Ta bilen
Handla
Få ett telefonsamtal
Bli upprörd och förbannad
Dricka kaffe
Kolla centraldammsugaren
Laga mat
osv....

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-07-26  |  Tid: 20:44:46

Jag har en räv bakom örat

Döm om min förvåning när denna varelse dök upp på tomten, helt orädd.

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-07-26  |  Tid: 17:52:46

Mina tankar om mänDetta inlägg skall helt vigas till dessa underbara, svåra, knasiga, oliktänkande män.
Efter ett antal kraschade förhållanden är det inte utan att jag börjar fundera på det här med män. Jag vill inte säga att det är männens fel någonting utan jag tar på mig ansvaret för det mesta.
Just därför kanske så funderar jag en del på mina tankar om män.

Mina krav kanske är högt ställda ( det verkar så iaf) men inte helt ouppnåeliga med lite ansträngning.
Ge och få är väl det som gäller men med olika synpunkter och åsikter så är det inte så lätt som det låter alla gånger.
Jag vill poängtera att detta är mina åsikter och tankar, alltså inte någonting som ska gälla i allmänhet.

Den första tiden när man träffar någon så hoppar hjärtat ur kroppen och man går med på vad som helst men sen.... kommer vardagen och det är då allt ställs på sin spets.

" Utseendet spelar ingen roll- det är insidan som räknas" Ja men eller hur!! Det är en klyscha som är lika falsk som vatten. Utseendet är det första jag ser och tilltalar inte det mig så blir jag heller inte nyfiken på insidan. Alltså¨utseendet för mig är entre´n till insidan och nyfikenheten.

"Kroppen skall se ut på ett visst sätt"- Jo det är väl sant men samtidigt vad hjälper en massa muskler när man inte kan använda dom till vardagsbestyr?? Lagom är bäst tycker jag, framförallt skall mannen själv vara nöjd med sin kropp och dess funktion.

Att man ska respektera varandra låter ju fint och bra men hur lätt är det när två starka viljor gör upp i en konflikt? Kan jag respektera att du inte tycker som jag och vara nöjd så? Ja det kan jag så länge du inte ska ändra på min åsikt och vilja.Gemensamma intressen är nödvändigt och det kan jag hålla med om. Det är skoj att göra saker som båda uppskattar men än viktigare är att kunna vara med på den andras intressen utan att själv behöva få ut ett skvatt av det egentligen. Det har väl jag varit lite dålig på men ska bättra mig.

Att överhuvudtaget ha ett eget liv är viktigt. Att värna om sin egen personliga utveckling gör att jag orkar med dig och kan utvecklas med dig. Tar du ifrån mig det blir jag bara ett påhäng till ditt liv- vill du det?
Tänk vad en kopp kaffe på sängen kan göra för resten av dagen! Då menar jag inte att få en även om det är trevligt utan att ge en - bara för att jag tycker om dig.
Att få frågan: - Kan jag hjälpa dig med något? Även om jag inte behöver ha hjälp eller vill det. Bara tanken att du vill hjälpa mig för att jag är jag.
Du som man behöver ha uppskattning för det du gör eller hur du är. Du har kanske ett tidskrävande eller fysiskt jobb men i gengäld så ger det oss pengar som vi kan göra något för oss av. Jag kan inte ställa högre krav på dig än jag kan uppnå själv och så länge det är för oss är det oki.

Min omgivning är både män och kvinnor- men det är dig jag älskar. Du ger mig friheten till vänner men det är dig jag sover hos. Att vara svartsjuk är inget ett förhållande mår bra av - Jag litar på dig mer än någon annan. Blir jag svartsjuk är det mitt problem, jag ska inte göra det till ditt.

Skratta!!! Så viktigt.. skratta åt ingenting alls egentligen, bara skratta!

Diskussioner är viktigt så länge det leder någonvart. Gör det inte det - lägg ner!
Hur vill du ha det? Visa mig.. Jag är mån om att även du har det bra men visa mig.

Att ge blommor på första dejten - det är inte blommorna jag vill lära känna, ge av dig själv istället.
Du är inte allt, du är en del av allt.
Jag tycker om dig som du är - jag är inte perfekt själv.

Sen om du har något av dessa saker eller är på dessa sätt så är det en bonus:
Humoristisk
Självsäker
Motorsportintresserad
Djurvän
Barnvän
Äger motorcykel
Sexig
Praktisk
Händig
Gillar att laga mat
Intressant
Tuff
Överraskande
m.m

Detta inlägg kommer att reta upp en del, kunde inte bry mig mindre sån här är jag!


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-07-26  |  Tid: 16:23:33

Flugor och åter flugor..

Då menar jag verkligen flugor. Det är så mycket flugor överallt ,håller på att bli tokig. Sen säteriägaren skaffade tjurar strax bredvid min tomt har flugorna flyttat in hos mig och jag orkar fan inte snart. Jag förstår inte var dom kommer ifrån och jag går omkring med flugsmälla i bakfickan hela tiden. Nåja.. vad göra?

Sonen fyllde 16 år igår och tårtan blev god denna gång med, hejare på detta tror jag. Å framförallt så blev sonen nöjd, nu är det bara några dagar till nästa födelsedag men då blir det inte jordgubbar på tårtan utan blåbär.

Har reflekterat över vissa saker en tid, har ju liksom haft tid till det då jag fortfarande har semester. I ena stunden händer ingenting i ens liv och i nästa händer det så mycket så man nästan inte hinner med, bara skoj saker iof så jag ska inte gnälla men det är kul att reflektera över hur fort det vänder.

Igår fyllde också en jobbarkompis tillika god väninnna år och jag önskar henne all lycka. Nu är hon på sakta väg mot de 30 och då börjar ju livet säger folk :) Grattis AC!

Nu väntar jag bara på det bra vädret så jag och kidsen kan åka iväg och göra lite saker som är roligare i sol än i regn.

Ja det händer en hel del saker för mig men jag väljer att hålla det för mig själv och mina närmaste för att slippa onödiga kommentarer..
Tills nästa gång.. Ta vara på stunden, den kan vara slut på ett par sekunder.

NallaP.s Även en hjälte kan förivra sig D.s

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-07-21  |  Tid: 23:15:26

Den kalla dagen på sommaren och dom som inget betyder

Ja så har det varit idag, kallt och blåsigt. Jag hoppas att värmen snart kommer tillbaka.
Egentligen tänkte jag att detta inlägg skulle riktas till en problemgrupp av människor som alltid vill se det värsta i allt och vara elaka för att tillgodogöra sig själva lite credit. Eller att försöka lägga sitt eget misslyckande på andra men jag har kommit fram till att dessa människor eller den sorten av människor inte är ett ruttet lingon värda och inte betyder något i mitt liv så jag helt enkelt låter bli men vill tala om att dessa finns .

Jag skriver helt enkelt något betydligt trevligare som att jag själv mår hysteriskt bra och trivs med mitt liv som det är. Jag är nöjd över att kunna göra någon glad. Idag hoppas jag att jag fullgjort det och att de männiksor jag haft kontakt med också uppskattar min omtanke om dem.
För så är det verkligen, jag har ett antal personer i min närhet som betyder allt för mig och dessa liv kan jag göra allt för. Det sker ett utbyte av erfarenheter, ett utbyte av glada skratt och framförallt ett utbyte av respekt vilket ger mig oerhört mycket.
Jag är jag och kommer aldrig låta mig varken styras eller fås att må dåligt igen. Take it or leave it, ett litet motto så gott som något.

Jag älskar mitt liv och människorna i det, ja även djuren så klart.Å du... man blir inte lyckligare än man själv gör sig.Take care

Nalla

Allmänt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2009-07-20  |  Tid: 21:26:29

Två dagar av mycket skoj

Jaghar fått uppleva två dagar av väldigt mycket skoj. Å jag tackar en ny vän för det som gjorde allt detta möjligt.
Som dom flesta säkert redan vet så finns det en apssion hos mig att åka motorcykel men det var århundraden sedan jag fick göra det ända till igår.

Den maximala upplevelsen för en tonårsmorsa som jag fick upplevas och jag kan bara tacka och niga för det.

Tack Jocke!! Å som tack så visar jag här din gudomlighet..Kan väl ta även yrkesmaskinen när jag ändå är på G..Tacl återigen för en underbar dag..

Nalla

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-07-18  |  Tid: 15:43:26

Ett inlägg som talar för sig själv
Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-07-15  |  Tid: 22:39:39

Semester.. vad göra?

Nu är första semesterveckan i full gång men jag har inte riktigt kommit in i det ännu. Jag har planer för den men som sagt är inte i startblocken riktigt ännu.
Jag tycker det är svårt att ha semester, det ställs så höga krav på vad man ska göra av den så jag blir alldeles ambivalent. Ska jag göra det eller det eller bara vara kanske till en början.. ja varför inte?
Känna av läget lite och sen ta dagen som den kommer.

Idag har jag tvättat det tycker jag är en bra början på semestern då är det gjort och allt det roliga kan komma igång.
Satt och läste om hudproblem på nätet idag för jag har fått lite pigmentförändringar och tänk att jag kunde sätta en diagnos på mig själv genom all information jag hittade, nätet är väl fantastiskt! Det är inget farligt jag har och det har med hormonerna att göra.. jaha och nu ska dom börja spöka.. men va fan vad gör det så länge det är dom kvinnliga hormonerna annars hade det varit värre.

Nu ska jag fortsätta med boken jag har och sen är det nog dags att krama kudden.. Det blir full fart i morgon!

Ha det gott!

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2009-07-01  |  Tid: 22:06:38

Första kvällsdoppet för året

Så nu har jag varit och doppat en av grabbarna i sjön. Vi hittade en fin badplats som vi testade och inte nog med det så fann jag flera fina vattenväxter till min damm som jag tog hem.
Har solat lite idag men annars händer inte mycket för tillfället, mest väntans tider inför semestern om ett par veckor eller så.

Ha det så gott i värmen gott folk!