NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.  |   Kommentarer (0)
Datum: 2014-02-26  |  Tid: 15:22:36

Jag blir så nöjd när jag har energi

Efter att ha fått en träskiva i sängen så jag kan sova utan att vakna med ryggvärk känner jag för första gången att jag har energi när jag vaknar.
Ja jag ska erkänna att jag hade ont i huuvdet när jag precis vaknat men jag tog en tablett och så var den borta.
Jag tog tag i dagen och har betalat räkningar, tvättat bilen in och utsida och handlat. Nu tar jag en liten paus och kollar på tv men snart ska jag börja laga mat.
Jag ska äta 5-6 gånger om dagen och det är inte lätt ska jag säga.
Jag har ätit frukost och lunch och snart ska jag äta mellis, det är jag och alla dagsibarn.
Detta ska jag göra för att stabilisera min förbränning som är way to high och det är värt ett försök.
 
Det här med att tvätta bil i automattvätt är egentligen inte min grej för jag vill tvätta för hand. Idag var det lite för kallt ute för det så det fick bli macken. Före mig stod en herre som först höll på att köra in medan bilen framför tvättades och sen när han väl fattat att han skulle vänta så körde han in utan att slå in koden.
Biltvätten startade inte och han gick ur bilen ( som då stod inne i tvätten) slog in koden och vips! så gick dörrarna igen och tvätten började och gubben blev kvar på utsidan. Han såg lite förbryllad ut när han såg att bilen stod därinne alldeles själv och jag tänkte: bara han inte går in medan borstarna gör sitt jobb!
Det gkorde han inte utan han väntade medan jag satt i kön och skrattade :)
Varje gång jag är i en sån tvätt tänker jag på filmen " Vi hade iaf tur med vädret" där gubben trycks över bilen med borstarna.
 
 

  |   Kommentarer (0)
Datum: 2014-02-24  |  Tid: 20:31:57

Måndag , en helt vanlig måndag.

Jobb idag. Fått ganska mycket gjort och det har kostat på lite men det är skoj att få saker gjort. Nu sitter gubben min och terroriserar mig med att kolla på Morgan och Ola- Conny som är i Bankok. Dom är inte roliga utan bara patetiska. Det som retar mig mest är att dom är så ohövliga och smutsiga. Sen får fanskapen allt betalt dessutom. Nä gillar inte men jag gör annat under tiden gubben kollar.

  |   Kommentarer (0)
Datum: 2014-02-23  |  Tid: 15:43:18

Förbannad!

Inte nog med att Tre Kronor förlorar guldet, som dom inte ville vinna. Det blev en dopingskandal också. Bäckström intar olagliga preparat och ställer ett helt landslag. Jävligt illa i min värld. Han kommer så klart säga att han inte visste vad han stoppade i munnen, vilket jag aldrig kommer tro på. Idrottsmän som är seriösa vet vad sina mediciner innehåller i annat fall tar dom inte preparaten.
Nåväl vår målvakt gjorde vad som krävdes av han och mer därtill men han kan inte göra mål från sin position tyvärr.
Grattis Kanada till en rättmätig seger och till guldet!
Idrott engagerar, upprör och ger oftast glädje men nu är jag förbannad för dom engagerade sig inte i matchen.  |   Kommentarer (0)
Datum: 2014-02-23  |  Tid: 12:44:32

Nu jävlar!

HEJA TRE KRONOR!
Sverige i mitt ♥

  |   Kommentarer (0)
Datum: 2014-02-23  |  Tid: 10:50:08

En tidig söndag

Idag ställde jag klockan för att komma upp i lagom tid till att se herrarna köra 5-milen. Det gick väl lite som jag tippade även om svenskarna låg stundtals bra till.
OS är snart slut och det är inte mycket jag inte kollat på men så är det ju bara vart fjärde år och det tillhör ju traditionen.
Idag är det Tre Kronor som ska försöka tvåla till Canada i finalen i hockey, jag längtar :)
För övrigt så har vi haft semester en vecka på Kanarieöarna vilket var skönt och jag har samlat på mig lite mer energi.
Apropå energi så ska jag ta mig till en läkare nästa vecka för att ta reda på hur jag mår. Mitt stora problem just nu är att när jag sitter och äter middag eller lunch så blir jag oerhört trött redan innan maten är uppäten. Det är så illa att jag skulle kunna somna vid bordet. Det tar väldigt mycket energi att äta och det känns inte helt rätt.
Jag läste på nätet om andra som har samma problem. Där fick jag tipset att gå en kortare promenad direkt efter att jag ätit, vilket jag provat och det hjälper lite men förbränningen är så stark att när jag kommer tillbaka efter 10 minuters promenad så är det dags att gå på toa och då har maten passerat.
Detta ska jag som sagt träffa läkare om.
 
Numera är det officiellt att det är vår i Skåne.
Jaha och?
Bryr jag mig? Nä inte nämnvärt, det har ju varit höst i fem månader.
 
Nåväl nu är det kaffe och sen börja ladda för hockey ;)